Plasticne kace Osečina

понедељак, 24. март 2014.

Plastične kace iz Osečine

Proizvod koji se najviše traži u poslednje vreme su plasticne kace Osečina. Mesto koje je najpoznatije po revolucionarnom i inovativnom proizvodu (što bi rekli u tele šopu) koji će vam iz korena promeniti život. Univerzalni otvoreni plastični rezervoari koji se koriste kao kace za vodu, ili kao kace za kominu, nezamnjeiv deo su svakog domaćinstva. Njih ne može ništa da uništi jedino ne smeju da se postave na podlogu koja nije ravna, jer može da im se desi da im otpadne dno.
Kace od plastike iz Osečine se proizvode standardno od 500 litara pa do 2500 a po potrebii mogu i manje od 250 litara do 10 000 litara kao velike kace.
Koriste za sve što vam padne na pamet, pa male mogu za kiseli kupus i slično. Ako imaju zavaren poklopac onda su to plastični rezervoari i najšešće se koriste kao rezervoari za vodu.

 Iskop mini bagerom za rezervoar za vodu

Ako hoćeet rezervoar da koristite kao rezervoara za vodu i ukopavate ga u zemlju najbolje je da koristite iskop mini bagerom mesto gde hoćete da postavite rezervoar. Mini bager je zgodniji, jet ne treba velika rupa za kopanje, i mini bager je manji i lakše ja sa njim manipulistai na malom prostoru. Mini bager kasnije može i rezervaor da zatrpa sa zemljiom bez problema. Ako kopate jamu mini bagerom, najbolje je da dno malo izbetonirate, ali nije neophodno jer naši rezervoari za vodu su projektovani da sve izdrže.

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.