Plasticne kace Osečina

четвртак, 10. новембар 2022.

Plasticne kace za vodu

Ako još uvek nemate plasticne kace za vodu, onda je vreme da ih nabavite, ali mislim da za razliku od nekih drugih rezervoara koji se prodaju na tržištu kod nas, ali i starih drvenih kaca, jednom rečju plasticne kace su zakon.
Najbolja posuda u kojoj možete skladištiti vodu su plastične kace. Voda je u njima potpuno bezbedna, znači neće doći do njene promene. Što je još bolje i povoljnije za ove stvari plasticne kace su zgodne za rukovanje, pa ćete sa njima bez problema. Lako se mogu natovaritina trakstorske prikolice i vući do mesta kde treba da se snabdete za vodom. Postoje i poklopci za njih pa možete da obezbedite i zatvorite ih. Osim toga kace su univerzalne pa mogu da sekoriste i za druge stvari.

Dimenzije i zapremine plastične kace Na PLASTIČNE KACE je moguće ugraditi sve vrste standardnih i nestandardnih priključaka, razne nivokaze, slavine,a kace se mogu isporučivati sa poklopcem ili bez njega. U tabeli su navedene zapremine standardne izrade od 500 do 5000 litara, ali po potrebi kupaca mogu se napraviti kace i manjih i većih zapremina.


Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.